Festival Internacional de Poesía de Barcelona

Le 18/05/2021 à 20:00

Ajouter au calendrier

  • Palau de la Música - Barcelona

Lectures croisées : Samantha Barendson (français-espagnol-italien), Ramón Andrés (espagnol), Miren Agur (basque), Jaume Coll (catalan), Athena Farrokhzad (suédois) et Fiston Mwanza Mujila (français).

Després del parèntesi provocat per la pandèmia de la covid-19, arriba, per fi, la 36a edició del Festival Internacional de Poesia. A l’escenari, sis fars: Miren Agur Meabe, potser la poeta viva més important en basc; Jaume Coll Mariné, un dels poetes joves més destacats de casa nostra; Athena Farrokhzad, una poeta que escriu en suec sobre la seva condició de dona nascuda a Teheran que estima sense barreres; el savi poeta de Navarra Ramón Andrés; Samantha Barendson, que ve des de França amb la seva multiplicitat de llengües maternes i paternes, i Fiston Mwanza Mujila, congolès establert a Àustria, que fa de la poesia una mena de cançó nascuda del batec de les potències més antigues de l’ésser. 

Qui ho fondrà tot en un contínuum estètic serà el col·lectiu Big Bouncers (Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola), que, amb el seu singular sentit de l’espectacle, trepitjaran i volaran entre els poetes, al ritme de la música d’Oriol Roca i Sasha Agramov, i ens aniran atansant, amb el seu moviment, les sorpreses del verb. Serà una nit memorable!

Barcelona

Palau de la Música C/ Palau de la Música, 4, 6, 08003 Barcelona Espagne

Poésie Lecture Festival